Multislajsni Skener Soldo medicina

Multislajsni Skener Precizna Dijagnostika

Zakazivanje, snimanje i tumačenje završavaju se u jednom danu. Primenom savremenog CT aparata do pouzdane dijagnoze uz minimalnu dozu zračenja. Nalaz za 60 minuta.

Soldo Medicina Beograd

Multislajsni CT ili MSCT skener, poznat i kao CT skener višeslojnog snimanja, je napredna vrsta medicinskog uređaja za slikanje koji koristi rendgenske zrake kako bi pružio detaljne trodimenzionalne slike unutrašnjosti tela.

Ovaj tip CT skenera se često koristi u dijagnostici i praćenju raznih medicinskih stanja zbog svoje visoke preciznosti i sposobnosti detaljnog prikaza unutarnjih struktura. Omogućuje preciznije dijagnostičke preglede organa i tkiva, uključujući mozak, srce, pluća, trbuh, kosti, krvne sudove i druge delove tela. Pomaže u otkrivanju tumora, traumatskih povreda, upala, krvarenja, krvnih ugrušaka i drugih patoloških promena. Visoka rezolucija omogucava detaljan prikaz samih snimaka. 

MSCT je skraćeni naziv za multislajsni skener koji danas spada u najsavremeniji i najmoderniji način dijagnostike. Sa ovim skenerom dobija se detaljan anatomski prikaz ljudskog tela, gde se uz kompjutersku 3D animaciju omogućuje da se vidi prostorna analiza područja ili regije koje je snimano.

Neki od pregleda koje mozete obaviti sa MSCT skenerom: 

MDCT endokranijuma (glave)

MDCT paranazalne šupljine (sinusi)

MDCT temporalne kosti (srednje i unutrašnje uho)

MDCT orbita (očne duplje) 

MDCT hipofize

MDCT vrata 

MDCT pluća toraksa (grudni koš)

MDCT abdomena

MDCT male karlice

MDCT cervikalne kičme (vratna kičma)

MDCT torakalne kičme (grudna kičma)

MDCT lumbosakralne kičme (slabinska kičma)

Angiografija glave (MDCT krvnih sudova glave)

Angiografija vrata (MDCT krvnih sudova vrata)

multislajsni-skener-soldo-medicina-beograd

Multislajsni Skener je odličan za dijagnostiku jer omogućava detaljno i precizno snimanje unutrašnjih organa, što pomaže lekarima da brzo i tačno postave dijagnozu. Pored toga, multislajsni skeneri nude brže i kvalitetnije slike, što značajno unapređuje efikasnost medicinskih pregleda

Gde uraditi Multislajsni Skener u Beogradu

U Beogradu, za preciznu dijagnostiku, multislajsni skener možete obaviti u Soldo Medicini. Ovaj napredni CT aparat pruža detaljne trodimenzionalne slike unutrašnjih organa uz minimalnu dozu zračenja. Pregledi kao što su MDCT glave, sinusa, pluća, abdomena, i krvnih sudova se završavaju u jednom danu, sa nalazom dostupnim za 60 minuta. Multislajsni skener omogućava brzo i precizno otkrivanje raznih medicinskih stanja.

CT Skener Pluća

Multislajsni skener pluća je među najtraženijim pregledima kada je u pitanju snimanje pluća?

CT Skener Glave

Multislajsni skener najnovije generacije obezbeđuje snimanje krvnih sudova mozga i krvnih sudova glave. Savremena dijagnostika

CT Skener Mozga

Pregled mozga CT skenerom je takođe veoma bitan u smislu prevencije eventualnih oboljenja.Dijagnostika u jednm danu