Rendgen Beograd Soldo medicina

Gde uraditi Rendgen u Beogradu

Rentgen ili rendgenski snimak je dijagnostički postupak koji koristi rendgenske zrake ili poznatije X zrake, radi stvaranja slika unutrasnjih struktura tela.

Soldo Medicina Beograd

Rendgenski snimak se koriste za otkrivanje i dijagnostikovanje raznih medicinskih stanja i problema u telu, uključujući frakture kostiju, prisutnost tumora, plućne bolesti, artritis, itd. Rentgenski snimci su brzi i relativno jednostavan način za dobijanje informacija o unutrasnjim strukturama tela. SOLDO MEDICINA ima veliko iskustvo u rendgen snimanju, aparatom koji ima mogućnost skopije i grafije za sve vrste nativnih i kontrastnih snimanja.

 

Neki od pregleda koje mozete obaviti sa Rentgenom: 

HSG sa anestezijom

Rendgen Rtg pluća

Rendgen Rtg kolena

Rendgen Rtg karlice

Rendgen Rtg lakta

Rendgen Rtg stopala

Rendgen Rtg Nativni abdomena

Rendgen Rtg urotrakta

Rendgen Rtg želudca

HSG:  
Histerosalpingografija je dijagnostički postupak u ginekologiji koji se koristi za vizualizaciju maternice i jajovoda pomoću rendgenskih zraka. Ovaj postupak se obično izvodi kako bi se proverila prohodnost jajovoda i utvrdile moguće nepravilnosti u maternici.

rendgen-beograd-soldo-medicina

Rendgen dijagnostika omogućava brzo i efikasno snimanje kostiju i pluća, što pomaže u otkrivanju različitih zdravstvenih stanja. Zahvaljujući visokoj rezoluciji rendgen aparata, lekari mogu precizno analizirati slike i postaviti tačnu dijagnozu.